Stephanie Rottier

stephanieVan jongs af aan ben ik dagelijks op de tennisbaan te vinden. Op 8-jarige leeftijd werd ik voor het eerst Zeeuws kampioen. In de jaren daarna behoorde ik in verschillende leeftijdscategorieën tot de beste drie van Nederland. Tennis was dus mijn lust en mijn leven. Ik was samen met mijn moeder bijna elk weekend onderweg om ergens een toernooi te spelen. Daar had ik altijd plezier in.

Mijn hoogtepunt: 30e op de wereldranglijst
Op mijn 16e werd ik Nederlands kampioen tot en met 18 jaar. Een contract bij Jong Oranje was het vervolg. Daarvoor moest ik wel het ouderlijk huis verlaten om dagelijks in Amsterdam te kunnen trainen. Voor mij was dit de start van professionele tenniscarrière met als hoogtepunt een 30ste positie op de wereldranglijst. Om daar te komen heb ik enkele mooie partijen gespeeld die ik nooit zal vergeten. Tegen Steffie Graf op Roland Garros en een finale in Tokio tegen Kimiko Date zijn wel de belangrijkste. Op mijn 24ste kreeg ik een chronische schouderblessure. Daardoor moest ik helaas voortijdig stoppen als proftennisser.

Nu 17 jaar bij t.c. Atalanta
Na mijn professionele tenniscarrière heb ik eerst mijn tennislicenties gehaald en ben ik daarna aan de slag gegaan bij diverse verenigingen, de laatste 17 jaar bij tc Atalanta. Ik heb altijd met veel plezier lesgegeven. Dat staat ook voor mij centraal op de tennisbaan. Zonder plezier in het spel kun je nooit beter worden, is mijn stelling. Ik besteed daarom veel aandacht aan de persoon en zijn of haar ontwikkeling. Mijn unieke ervaring in het toptennis kan ik daarbij goed in mijn lessen gebruiken. Nu met de nieuwe tennisschool WeTennis ben ik verantwoordelijk voor het technische deel als hoofdtrainer.

Heb je een vraag, opmerking, tip of wat dan ook? Schiet me aan of stuur een email: stephanie@wetennis.nl of bel: 06-20400466

Wout Peters

woutMijn naam is Wout Peters, nieuw teamgenoot van WeTennis Tennisschool als selectie trainer.
Vind het een uitdaging om weer met andere collega trainers samen te werken die dezelfde passie voor het spel tennis hebben.

Passie voor tennis
Mijn passie voor tennis is ontstaan in 1990, toen ben ik begonnen ben met tennissen.
Dit altijd gecombineerd met voetbal en andere sporten. Op 15 jarige leeftijd volledig voor tennis gekozen en dat doe ik nu nog steeds.
Werkzaam tot voor kort bij VTC Veenendaal en TV Beekhuizen te Velp. Afgelopen jaar nog eredivisie gespeeld bij OTV Oosterbeek en bij TV Spitsbergen 4 klasse gemengd.

In overleg met de tennisschool WeTennis, ga ik per 1 april 2019 verlaten. Ik wens een ieder heel veel plezier met tennissen bij TC Atalanta.

Jorden Kassing

Mijn naam is Jorden Kassing, sinds afgelopen winter parttime trainer bij TC Atalanta. Ik tennis vanaf mijn 9e jaar. Begonnen in Bunnik bij TC de Nienhof. Later in Odijk en via de BTA toptennis opleiding gekomen op mijn huidig niveau. Deze zomer speel ik competitie in de 2e klasse mix op zondag.

Ik ben mijn opleiding als Tennistrainer A aan het afronden. Ik kijk ernaar uit om voor de club meer leden te kunnen begeleiden naar betere prestaties.

Arthur Ramaker

Sinds deze zomer ga ik les geven in Schalkwijk bij TV SET. Ook nieuw voor onze tennisschool maar daardoor ook een leuke uitdaging. Ik geef al jarenlang les bij diverse verenigingen. Ik heb er zin in om met TV Set een leuke toekomst in te gaan met veel sportieve hoogtepunten.