Verenigingen voorop bij WeTennis

Is dit een missie? Ja, dat is onze missie voor de verenigingen.

Waarom? Omdat tennis al duur genoeg is voor de tennissers. Om een beetje te kunnen spelen, moet je al trainen, bijdrage voor contributie, bijdrage voor KNLTB, huren van banen, dure materialen, zoals rackets en ballen en dan ook nog trainers inhuren.

Voor de verenigingen gaat het uiteindelijk om de begroting. Hoe krijgen ze die sluitend? Hiervoor is de inkoop van belang. WeTennis kan hier veel voor betekenen voor uw club. Hoe dan? En waarmee?
WeTennis is de eerste tennisspecialist, die zich bij u als vereniging aanbied als sponsor.
Niet zomaar een sponsor voor een doekje of zo. Nee, de gehele club heeft hier zijn voordeel mee.

Wat zijn uw voordelen?

Hoe doen we dat? Heel simpel:

  1. WeTennis levert aan de club een tas met testrackets van diverse merken. Elke speler van deze vereniging, die op bijvoorbeeld de aanwijzing van de trainer een racket heeft getest en daarna bij ons een racket koopt, krijgt een korting van € 20,-. Tevens gaat er van elk racket € 10,- naar de verenigingskas. Zijn wij dan duurder dan de concurrent? Probeer het maar. Vraag maar naar onze voorwaarden.
  2. WeTennis gaat de strijd voor u aan met de tennisballen leveranciers. Waarom circa € 30,- uitgeven voor de aanbevolen KNLTB tennisbal, terwijl er genoeg betere tennisballen zijn, die veel minder kosten en ook voor alle toernooien internationaal zijn goedgekeurd. Hiermee kunnen we op de inkoop van de tennisballen circa 30% besparen. WeTennis gaat graag deze test met de huidige leverancier aan.
  3. WeTennis kan voor inkoopsprijzen teamkleding verzorgen. Wij geven dus geen € 45,- uit voor een merkshirt, maar vanaf € 25,- inclusief bedrukking.
  4. WeTennis helpt u uiteraard met een aantal items voor uw toernooien.
  5. WeTennis heeft ook nog een snelservice voor de doorgeslagen bespanningen. Al vanaf € 15,- inclusief btw per bespanning, zetten we er al een nieuwe snaar in de rackets voor de leden van uw vereniging. Ook kunnen we rackets customizen, matchen en in bepaalde gevallen repareren.
  6. WeTennis laat zich uiteraard door u uitnodigen om met het bovenstaande een mooi sponsorcontract te tekenen.

Bent u al benieuwd? Wij zijn er klaar voor. Daag ons maar uit.

atp

HEAD ATP TENNISBAL ACTIE

Head ATP tennisbal 3 of 4 tin: € 18,- per dozijn (12 tennisballen)

Wilson US Open 3 tin: € 18,- per dozijn

Wilson Clay Red 4 tin: € 18,- per dozijn