+31(0)30 369 05 90 info@wetennis.nl

WeTennis tennisschool

Lessen
Inschrijven

Beste leden van onze tennisvereniging,

U kunt zich weer inschrijven voor de zomerlessen 2018! De zomerlessen zijn dit jaar aangeboden vanuit WeTennis de Tennisschool. Ruim 400 leden van TC Atalanta hebben vorig jaar onze zomerlessen gevolgd. Vanuit de leden hebben we erg veel leuke en enthousiaste opmerkingen gekregen over onze uitvoering van de lessen. Natuurlijk hebben we in ons eerste seizoen niet alles vlekkeloos kunnen laten verlopen. Echter in goed overleg met alle lessende leden en bestuur zijn we weer een stapje verder gekomen. In basis zullen er voor deze zomer weinig veranderingen plaatsvinden. De training zal met nog zo veel enthousiasme en passie worden gegeven als de afgelopen zomerseizoen. De samenstelling van het team van trainers is uiteraard afhankelijk van het aantal inschrijvingen voor de zomerlessen. Stéphanie Rottier is onze hoofdtrainster en zij is uw eerste aanspreekpunt. Zij is te bereiken op 06-20400466 of via stephanie@wetennis.nl

Introductie lessen bij WeTennis!

WeTennis en tennisvereniging bieden voor geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met tennis. Er wordt een introductiecursus gegeven aan jeugd. Je kan je hiervoor inschrijven via: WeTennis inschrijfformulier Klik vervolgens op: => inschrijven voor tennisles Jeugd.

Hoe inschrijven?

U kunt inschrijven voor de verschillende lestypen via onderstaande knop
Klik op het logo van jouw tennisvereniging en vul het inschrijfformulier in.

Om een goede planning te kunnen maken en alle leerlingen te kunnen plaatsen op tijden die voor iedereen uitkomt vragen wij u om zo weinig mogelijk verhinderingen aan te geven.

Wilt u samen met een bekende in de lesgroep geplaatst worden, kunt u dit natuurlijk aanvragen. Vermeld de betreffende persoon in ‘opmerkingen’, en wij gaan kijken of het niveau en de opgegeven voorkeurstijden het toelaten.

Drive tennis into your heart?
Laat het weten!

Neem hieronder contact met ons op als je vragen hebt. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen!

10 + 4 =

Lichtschip 67
3991 CP Houten (alleen op afspraak)

+31 (0)30 369 05 90
info@wetennis.nl

Kvk: 56652976
BTW: NL852238940B01